Onze massages:

Massages zijn er al eeuwen. In de Romeinse cultuur werden de gladiatoren vóór het gevecht gemasseerd. De Egyptenaren masseerden om esthetische redenen met nijlmodder.

In het Oosten is massage heel gewoon en wordt daar vooral beoefend voor het genezen van klachten. De kennis wordt al eeuwen overgedragen van moeder op dochter en van vader op zoon.

In het Westen was massage heel lang iets ongewoons.

Een massage is meer dan alleen genieten en rusten. Aangeraakt worden is een essentiële levensbehoefte. Deze behoefte is vaak taboe in onze westerse cultuur.

Een massage is een gestructureerde methode om de huid, spieren en / of bindweefsel te stimuleren. Massage bevordert de bloedcirculatie, kalmeert de hartslag, verwijdert afval, geeft energie, versterkt de levenskracht en verhoogt de veerkracht (zowel fysiek als mentaal). Dat is waarom ze zeggen “massage brengt lichaam, geest en ziel in balans”.

Het is wetenschappelijk bewezen dat regelmatige massage het aantal bloedcellen verhoogt, wat op zijn beurt het immuunsysteem versterkt. Massage heeft een helende werking op het hele wezen!

Massages zijn geschikt voor alle leeftijden, voor baby’s, kinderen, volwassenen en senioren. Een massage ontvangen betekent loslaten, je hoofd leegmaken en gewoon genieten in volledige rust.

 

Onze “Massage Praktijk le Gui” biedt massages voor twee verschillende aspecten:

Voor de behandeling van klachten:

Het doel van de massage is in de eerste plaats om lichamelijk ongemak te verlichten, zoals een stijve nek, gespannen schouders, (onder)rugpijn, kleine blessures aan armen of benen, of spierherstel na zware inspanning.

Ontspanning:

Met dit soort massage hoeft u geen ongemak te hebben. De massage is louter gericht op het welzijn: geniet van aangename aanraking en de ontspanning.

De diepe ontspanning van de spieren bevordert de bloedsomloop en verbetert de stofwisseling.

De ontspanningsmassage brengt ons terug in ons lichaamsbewustzijn.

Voor alle massages is “warmte” van groot belang:

De masseur zorgt voor:

  • Warme massageruimte
  • Warme massageolie
  • Warme handen
  • Warmte kan ook worden overgedragen via het bewuste aandachtige werk van de masseur.

Massage Praktijk le Gui: – massage met gevoel.

Op zoek naar oorzaken van ongemak – werken aan een lichaam in balans.

WIL Je op de hoogte blijven?

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWTJES EN UPDATES

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.