Over ons

Wij zijn twee overtuigde masseurs. Wij geloven dat je lichaam pas in balans komt als het zich kan ontspannen.
Doormiddel van massage, Yoga en/of een goed gesprek willen wij er voor
zorgen dat je weer thuis kan komen in jezelf.

Sonja, midden vijftig, is massage. Met een enorm gevoel voor waar het lichaam onder haar kundige handen behoefte aan heeft. Ze heeft zich gespecialiseerd in Klassieke massage, Ayurvedische massages, de Dosha’s en Lomi-lomi de Hawaiiaanse massagevorm. Is Yin yoga lerares en altijd bezig haar kennis verder uit te breiden.

Frans heeft zich met veel plezier in de jaren voor zijn pensioen het masseren eigen gemaakt.
Laat de nieuwe praktijk met liefde aan Sonja over maar mag toch graag nog af en toe praktisch bezig zijn. Hij heeft zich gespecialiseerd in Klassieke massages en geniet er erg van een Hot stone massage te geven.

Wij zijn beide volledig gediplomeerd masseurs.

De start was er een vol avontuur, als schipper/eigenaren op de bruine vloot. Een periode in het keurslijf: kinderopvang, accountmanager. Zelfstandig als paardenkapster, avontuur als eigenaren van een groot pension met restaurant in Tsjechië. Uiteindelijk Sonja haar droom gevolgd en massage en yoga opleidingen gedaan in Tsjechië, Oostenrijk, Nederland en Duitsland.

Praktijk in een Oostenrijks Wellness Hotel, Zwitserse fitnessparken en de eigen praktijk.
Nu een nieuwe start in de romantische Haute Saone. Een prachtige boerderij waar een vaste massagekamer mei 2019 open gaat, en een mobile massage “kamer” voor de deur.